Som alla föräldrar vet kan amning vara en härlig stund, men det kan också bli ganska tråkigt med samma stol, alltid på samma plats. Med FloorFreds ergonomiska golvstol kan du vara bekväm och förbättra din amningsupplevelse! Den genomtänkta designen möjliggör ergonomisk positionering på golvet, så du har friheten att amma på den plats hemma som passar dig bäst. Detta är ett bra alternativ till andra skrymmande amningsstolar - tack vare dess bärbarhet - vilket gör det enkelt att amma varhelst det passar dig bäst.

Om du ammar är det troligt att du har upplevt smärta i muskler, rygg och axlar när du ammar din lilla. Detta kan orsaka stora problem i vardagen som ofta finns kvar efter att amningen har upphört. Lyckligtvis är våra ergonomiska amningsstolar utformade för att förhindra smärta så att amningen blir mer bekväm och avslappnad. Dessa ergonomiskt utformade golvstolar ger utmärkt stöd för ländryggen, samt ett ryggstöd för att hålla ryggmuskulaturen fri från spänningar. Amningsstolen möjliggör en bekväm stund. kan se till att amningen inte bara är bekväm utan också vara en trevlig upplevelse för både mor och barn.

Varför använda en ergonomisk amningsstol?

Att ha en bärbar amningsstol i hemmet har flera fördelar: Dels ur ett ergonomiskt perspektiv att den främjar bättre hållning och en avslappnad ländrygg. Många blir positivt överraskade givet stolens enkla design, hur bekväm den är samt vilket stöd den faktiskt ger. En annan stor fördel med att sitta på golvet och amma är om det finns äldre syskon hemma. Att få ett syskon är inte alltid lätt och kan ofta till en början ge upphov till svartsjuka. Att då en förälder sitter på golvet och ammar eller matar, istället för i en soffa är inkluderande för alla och gör det lättare att knyta an. Att sitta på golvet tillsammans skapar helt enkelt en inkluderande miljö där de känner sig bekväma. Samtidigt som föräldrarna ammar / matar, kan de utforska sin "naturliga lekplats". Med lugn och ro runtomkring skapas de bästa förutsättningarna för en fin stund, för alla. Amningsstolar ger sinnesro samtidigt som de gör det möjligt för ditt äldre barn att komma närmare och omfamna de speciella amningsstunderna.