"DET ÄR PÅ GOLVET MAGIN SKER"

TILLSAMMANS PÅ GOLVET

Vi vill inspirera till att sitta längre stunder på golvet,
tillsammans på barnens nivå. Utan att få ont i ryggen.

- Forskning visar att din närvaro på golvet har betydelse.
- Tänk ergonomi från start. Ta hand om din rygg.
- Skandinavisk hållbar design.
- Noggrannt utvalda tyger av högsta kvalité.

Tre sätt att förenkla din föräldrarledighet. Forni rekommenderar FloorFred. Tänk ergonomi i allt. Ryggproblem.

Lätt att vara efterklok

TÄNK ERGONOMI i allt

Som föräldrarledig och småbarnsförälder hamnar man ofta just på golvet när man umgås med sin bebis. Det är lätt att säcka ihop och få ont i ryggen. Med FloorFred vill vi inspirera till en mysig och rolig vardag tillsammans, där man även tar hand om sig själv. Så gissa om vi blev stolta av den här rekommendationen ifrån FORNI.

LÄS FORNI REKOMMENDERAR
FloorFred Ergonomisk golvstol stor komfort som vi nu inte kan leva utan. lätta att flytta mellan rum. Snygg och praktisk. Bekvämt kunna vara närvarande med sitt barn på golvet. Golvstol. Meditationsstol. Amningsstol.FloorFred ergonomisk golvstol. Amningsstol. Bekvämt stöd för ryggen vid lek på golvet för småbarnsföräldrar. FloorFred recensioner testimonials,nöjda kunder,ryggont, duplo,ryggproblem, lek på golvet, ergonomi, bra hållning, bekväm stor komfort i litet format bekväm, hela familjens favorit,enklare lek med kidsen, räddar ryggen,golvhäng,häng på golvet,lek på golveErgonomisk golvstol. Bekväma lektimmar på golvet. Få bra hållning. Undvik ryggont. Småbarnsföräldrar. Lifehackstol för småbarnsföräldrar. Meditationsstol. Lekstol på golvet för småbarn.

UTVECKLING DÄR DU VILL VARA MED PÅ GOLVET!

När barn går igenom olika utvecklingsstadier som att nackträna, krypa och gå vill man gärna vara med på golvet och uppmuntra. Med FloorFreds stol utan ben behöver du inte välja mellan att vara en närvarande förälder och att få ont i ryggen.

Att sitta på en golvstol med ryggstöd nära dina barn gör att du orkar sitta med längre stunder på golvet.

Forskning, lek och närhet.

DIN NÄRVARO HAR BETYDELSE.

För barn är lek livsviktigt, och en förutsättning för att utvecklas och lära sig nya saker. Att uppmuntra till lek är att uppmuntra till fantasi och påhittighet, något som barn har glädje av för resten av livet. Forskning visar att din närvaro som vuxen har betydelse. T. ex finns det tester som visar att 8 månader gamla barn anstränger sig mer för att nå en leksak när en vuxen är nära. Och om man inte är i närheten blir de också mer passiva. En ganska så bra motivation för att ta sig lite tid för lek på golvet tillsammans i vardagen om du frågar oss.

(källa: Science Daily)

KOGNITIV UTVECKLING.

OLIKA SORTERS LEK är viktigt!

Livlig och aktiv lek bygger upp barns koordination och styrka. Den mer stillsamma leken som att bygga med klossar eller lägga pussel främjar den kognitiva utvecklingen och lägger grunden till språkutvecklingen hos barn.

Det är på golvet det händer!

FloorFred har ingen åldersbegränsning, används så väl av barn som vuxna.

Som tv-fåtölj, gaming-stol, meditationsstol, extra sittplats mm.

FloorFred är stolen som växer med familjen. Stolen får gärna gå i arv eller säljas vidare. Den ska användas av många familjer och har en lång livslängd.

Hur FLOORFRED- DEN ERGONOMISKA golvstolEN med ryggstöd UNDERLÄTTAR DIN VARDAG:

- Ork att sitta på golvet längre, gäller alla generationer.

- Närhet under utvecklingsfaser (sitta, krypa, stå mm.)

- Amningsstol / matning på golvet för att inkludera svartsjuka syskon.

- Många med ryggproblem kan plötsligt sitta på golvet.

- Möjlighet att vara nära, utan att alltid vara delaktig i aktiv lek.

- Fungerar även utmärkt utan barn, för en stunds meditation.Floorfred din Ergonomiska golvstol, floorfred, amningsstol, meditationsstol,

Flera användningsområden

Golvstolen FloorFred är den ultimata golvstolen med många användningsområden. Den kan t. Ex användas som en bekväm meditationsstol, eller som en praktisk amningsstol för den nyblivna mamman.

Läs mer om de olika användningsområdena:

Amningsstol - Meditationsstol