Golvstol för en bekvämare vardag med småbarn. Gör en lekfylld vardag mer bekväm. Ergonomi. Amningsstol. Dålig hållning.Ergonomisk golvstol.

Hela familjens favorit!

Gör en lekfylld vardag mer bekväm

Vi är många föräldrar som förr eller senare får ont i ryggen pga många lektimmar på golvet. Och man behöver verkligen inte ha ont för att välja den bekvämare soffan, framför hårt golv och ofta dålig hållning. Med FloorFreds mjuka kudde med skönt ryggstöd kan du sitta med bekvämt, där leken händer. Bli en mer närvarande förälder utan att få ont i ryggen. Unna dig och din familj bekväm lek på golvet.
Din rygg (och kanske viktigast, dina barn ) kommer att tacka dig!

Tre sätt att förenkla din föräldrarledighet. Forni rekommenderar FloorFred. Tänk ergonomi i allt. Ryggproblem.

Lätt att vara efterklok

TÄNK ERGONOMI i allt

Som föräldrarledig och småbarnsförälder hamnar man ofta just på golvet när man umgås med sin bebis. Det är lätt att säcka ihop och få ont i ryggen. Med FloorFred vill vi inspirera till en mysig och rolig vardag tillsammans, där man även tar hand om sig själv. Så gissa om vi blev stolta av den här rekommendationen ifrån FORNI.

LÄS FORNI REKOMMENDERAR
FloorFred Ergonomisk golvstol stor komfort som vi nu inte kan leva utan. lätta att flytta mellan rum. Snygg och praktisk. Bekvämt kunna vara närvarande med sitt barn på golvet. Golvstol. Meditationsstol. Amningsstol.FloorFred ergonomisk golvstol. Amningsstol. Bekvämt stöd för ryggen vid lek på golvet för småbarnsföräldrar. FloorFred recensioner testimonials,nöjda kunder,ryggont, duplo,ryggproblem, lek på golvet, ergonomi, bra hållning, bekväm stor komfort i litet format bekväm, hela familjens favorit,enklare lek med kidsen, räddar ryggen,golvhäng,häng på golvet,lek på golveErgonomisk golvstol. Bekväma lektimmar på golvet. Få bra hållning. Undvik ryggont. Småbarnsföräldrar. Lifehackstol för småbarnsföräldrar. Meditationsstol. Lekstol på golvet för småbarn.

UTVECKLING DÄR DU VILL VARA MED PÅ GOLVET

uppmuntra till lek och utveckling

När barn går igenom olika utvecklingsstadier som att nackträna, krypa och gå vill man gärna vara med på golvet och uppmuntra. Med FloorFred behöver du inte välja mellan att vara en närvarande förälder och att få ont i ryggen.

Att sitta med ryggstöd nära dina barn gör att du orkar sitta med längre stunder på golvet.

NÄRVARO HAR BETYDELSE

FORSKNING, LEK OCH ANKNYTNING

Lek är viktigare än vad man kan tro. För barn är det en förutsättning för att utvecklas och lära sig nya saker. Att uppmuntra till lek är att uppmuntra till fantasi och påhittighet, något som barn har glädje av för resten av livet. Forskning visar att din närvaro som vuxen har betydelse. T. ex finns det tester som visar att 8 månader gamla barn anstränger sig mer för att nå en leksak när en vuxen är nära. Och om man inte är i närheten blir de också mer passiva. En ganska så bra motivation för att ta sig lite tid för lek tillsammans i vardagen om du frågar oss.

KOGNITIV UTVECKLING

OLIKA SORTERS LEK

Livlig och aktiv lek bygger upp barns koordination och styrka. Den mer stillsamma leken som att bygga med klossar eller lägga pussel främjar den kognitiva utvecklingen och lägger grunden till språkutvecklingen hos barn.

Det är på golvet det händer!

FloorFred har ingen åldersbegränsning, används så väl av barn som vuxna.

Som tv-fåtölj, gaming-stol, extra stol, meditation bland annat.

Stolen får gärna gå i arv eller säljas vidare. Den ska användas av många familjer och har en lång livslängd.

Hur FLOORFRED UNDERLÄTTAR DIN VARDAG MED SMÅBARN:

- Ork att sitta på golvet längre, gäller alla generationer.

- Närhet under utvecklingsfaser (sitta, krypa, stå mm.)

- Amningsstol / matning på golvet för att inkludera svartsjuka syskon.

- Många med ryggproblem kan plötsligt sitta på golvet.

- Möjlighet att vara nära, utan att alltid vara delaktig i aktiv lek.

- Bäckenbottenträning och annan post partum träning.

- Fungerar även utmärkt utan barn, för en stunds meditation.Floorfred din Ergonomiska golvstol, floorfred, amningsstol, meditationsstol,