Vilken mässa vi hade på underbara barn på Stockholmsmässan ihelgen!
Stort innerligt TACK till alla er som besökte oss! Det var fullt med folk hela helgen.  Föräldrar, barn, bebisar, gravida, pedagoger, mor och farföräldrar; 
Vi blir helt klart fler och fler som vill sitta bekvämt och ergonomiskt på golvet. 
Många som passade på att leka lite på golvet, amma ergonomiskt, eller bara ta en bekväm paus i en FloorFred. Det blev många fina möten och samtal, om anknytning och vikten att ta hand om sig. Och hur fint och viktigt det är att möta barnen på deras nivå, tillsammans på golvet.

Det var också otroligt kul att träffa så många pedagoger och förskolor. Det är ju en hel yrkesgrupp som spenderar otroligt mkt tid på golvet. Att få bidra till en bättre ergonomisk vardag för de som tar hand om det finaste vi har, vilken grej! 

Det här året delade vi monter med briljanta Clicko. "Den mest pedagogiska leksaken sedan kulramen"...Hos Clicko hittar du pedagogiska leksaker, läromedel, spel och lekmaterial som öka nyfikenheten och intresset för bokstäver, matematik och språkutveckling. Så imponerad av grundaren Hanna som står bakom detta fina varumärke. 

Och till er som har FloorFreds hemma, som spontant kommer fram och generöst delar och berättar på vilket sätt den gör skillnad i er vardag. Det betyder allt. Att ni faktiskt är rätt många nu som spenderar mer tid på golvet pga av att ni nu kan sitta bekvämt, är såklart HELT fantastiskt fint att få höra.

Nu ser vi redan fram emot nästa mässa i mars, så många idéer på kul saker vi vill göra!! Hoppas vi ses då! 

( på vårt instagram @floorfred ser du mer bilder ifrån mässan:)


Leave a comment

×