tänk ergonomi från start

FÖR EN BEKVÄM VARDAG

Ergonomiska golvstolar är perfekta för att leka tillsammans med barnen på deras nivå. Ett ryggstöd gör att du sitter bekvämt och kan sitta längre stunder, utan att få ont. Du kan vara med precis där leken händer. För ditt barn är det stor skillnad om du sitter lite mer passivt lutad mot en vägg eller soffa, jämfört om du aktivt väljer att sitta bredvid i rummet.

FloorFred är en designad möbel, med noggrant utvalda tyger av hög kvalitet. Den är smidig att flytta runt hemma mellan vardagsrum, barnrummet eller varhelst våra små vill hänga. Ergonomiska golvstolar förenklar och möjliggör mer lek på golvet. FloorFred är den självklara möbeln för alla familjer med barn. Hitta glädjen i vardagen, ta vara på de små stunderna genom aktiviteter på golvet tillsammans med barnen.


ERGONOMISK AMNINGSSTOL

Om du ammar är det troligt att du har upplevt smärta i muskler, rygg och axlar när du ammar din lilla. Detta kan orsaka stora problem i vardagen som ofta finns kvar efter att amningen har upphört.

FloorFreds ergonomiska stolar är utformade för att förhindra smärta så att amningen blir mer bekväm och avslappnad:

  • Ger stöd för ländryggen för att hålla den avslappnad.
  • Främjar bättre hållning för att hålla ryggmuskulaturen fri från spänningar.

  • Möjliggör en bekväm stund så att amningen blir en trevlig upplevelse för både mor och barn.

INKLUDERANDE MILJÖ

En annan stor fördel med att sitta på golvet och amma är om det finns äldre syskon hemma. Att få ett syskon är inte alltid lätt och kan ofta till en början ge upphov till svartsjuka. Att då en förälder sitter på golvet och ammar eller matar, istället för i en soffa är inkluderande för alla och gör det lättare att knyta an. Att sitta på golvet tillsammans skapar helt enkelt en inkluderande miljö där alla känner sig bekväma. Samtidigt som föräldrarna ammar eller matar matar, kan de utforska sin "naturliga lekplats".

Med lugn och ro runtomkring skapas de bästa förutsättningarna för en fin stund, för alla. Amningsstolar ger sinnesro samtidigt som de gör det möjligt för ditt äldre barn att komma närmare och omfamna de speciella stunderna.

×