tänk ergonomi från start

FÖR EN BEKVÄM VARDAG

Ergonomiska golvstolar är perfekta för att leka tillsammans med barnen på deras nivå. Ett ryggstöd gör att du sitter bekvämt och kan sitta längre stunder, utan att få ont. Du kan vara med precis där leken händer. För ditt barn är det stor skillnad om du sitter lite mer passivt lutad mot en vägg eller soffa, jämfört om du aktivt väljer att sitta bredvid i rummet.

FloorFred är en designad möbel, med noggrant utvalda tyger av hög kvalitet. Den är smidig att flytta runt hemma mellan vardagsrum, barnrummet eller varhelst våra små vill hänga. Ergonomiska golvstolar förenklar och möjliggör mer lek på golvet. FloorFred är den självklara möbeln för alla familjer med barn. Hitta glädjen i vardagen, ta vara på de små stunderna genom aktiviteter på golvet tillsammans med barnen.


Ta hand om din rygg

Väldigt få sitter bekvämt på golvet och de flesta tar stöd mot en vägg eller flyttar helt enkelt upp i en soffa. 
Med FloorFred får du en upprätt hållning som avlastar ländryggen helt. Med din FloorFred sitter du lätt bakåtlutad. Det finns medicinsk forskning som visar att den bästa sittställningen för ryggen är att sitta lite lätt bakåtlutad på golvet. Sitter du däremot för bakåtlutad tappar du stödet för ländryggen, och därmed den ergonomiska aspekten. Därav har FloorFred endast ett läge. Sen sitter man ju inte alltid blickstilla med barn, och med FloorFred kan du hitta fler bekväma ställningar, alla med ett ryggstöd.

×