ERGONOMISK GOLVSTOL OCH PEDAGOGISKT HJÄLPMEDEL.

SITT BEKVÄMT PÅ BARNENS NIVÅ

När vi vuxna sitter ner med barnen, tillsammans på deras nivå händer det ngt. Eller hur? Det tankas närhet och trygghet.

Samlingar, sångstunder, lässtunder, pyssel och lek. FloorFred både underlättar och möjliggör pedagogisk verksamhet på golvet.

Med vår golvstol FloorFred orkar du sitta längre stunder på golvet, utan att bli trött eller få ont i ryggen. Det ergonomiska ryggstödet avlastar ländryggen helt.

Golvstolen är lätt att flytta runt, och anpassa efter stunden och leken. Skapa en trygg plats eller anpassa för mer kreativ lek.

Vi är idag stolt leverantör till förskolor och kommuner runtom i Norden. De är många pedagoger som vittnar om hur FloorFred både förbättrar och förenklar i en pedagogisk miljö.

Vi är anslutna till e-faktura och vad som är standard enligt PEPPOL BIS Billing 3. Vi gör upphandlingar och sluter avtal direkt med kommuner där det önskas.

Varför FloorFred?

ERGONOMISK GOLVSTOL

FloorFred är framtagen tillsammans med en ergonom. Vinkeln på ryggstödet, gör att du får en upprätt hållning. Ländryggen avlastas helt.

HOPFÄLLBAR & STAPELBAR

FloorFred är lätt att flytta runt på golvet. Enkel att fälla ihop. Men absolut enklaste förvaringen är att stapla stolarna på varandra.

HÖG KVALITÉ & HÅLLBARHET

Vårt ulltyg av högsta kvalité är både slittåligt, enkelt att hålla rent, och vattenavstötande. En hållbar stol med lång livslängd.

Pedagog på småbarnsavdelning, Dalsjögårdens förskola:

"Vi använder stolarna med barn som behöver sitta i knät på pedagog vid undervisning / samling, för att kunna sitta med och delta."

Förskollärare, Svenska kyrkan Stockholm:

"Stolarna är helt underbara. Vi använder våra dagligen! Har inte haft ont i ryggen alls sen jag började använda den på jobbet."

Pedagog på äldrebarnsavdelning, Dalsjögårdens förskola:

"Dessa golvstolar har vi använt till våra barn som av olika anledningar känner att det behöver ett ryggstöd att luta sig emot. Vi upplever att våra FloorFreds har en lugnande effekt och ger barnen en trygg plats vid vår undervisning."

×