B2B

FÖRSKOLA
Det är många pedagoger som vittnar om hur vår ergonomiska golvstol både förbättrar och förenklar i en pedagogisk miljö. Floorfred är idag stolt leverantör till kommuner och förskolor runtom ilandet.

"Vi använder stolarna med barn som behöver sitta i knät på pedagog vid undervisning / samling, för att kunna sitta med och delta."
Pedagog på småbarnsavdelning, Dalsjögårdens förskola

"Stolarna är helt underbara. Vi använder våra dagligen! Har inte haft ont i ryggen alls sen jag började använda den på jobbet.
Förskollärare, svenska kyrkan Stockholm.

"Dessa golvstolar har vi använt till våra barn som av olika anledningar känner att det behöver ett ryggstöd att luta sig emot. Vi upplever att våra att våra FloorFreds har en lugnande effekt och ger barnen en trygg plats vid vår undervisning."
Pedagog på Äldrebarnsavdelning, Dalsjögårdens förskola

FloorFred är den ergonomiska golvstolen för dig som förskolepedagog. 
Framtagen tillsammans med en ergonom, så att rätt stöd för ländrygg ges.

Som förskolepedagog spenderar man en hel del tid på golvet, varje dag. Samlingar, sångstunder, pyssel och lek. 
Med FloorFred vill vi inspirera till att sitta tillsammans längre stunder på golvet, utan att bli trött eller få ont i ryggen. Förr eller senare tar ryggen stryk av mkt golvsittande. Oavsett ålder, så tänk förebyggande och ta hand om din rygghälsa.

Våra tyger är av högsta kvalité i återvunnen ull, slittålig och lätt att rengöra.
Priser börjar ( beroende på tyg) från 1990:- exkl moms.
Mängdrabatt kan erbjudas, så kontakta oss för offert.
Vi är anslutna till e-faktura och vad som är standard enligt PEPPOL BIS Billing 3.

MEDITATIONSSTOL ELLER YOGASTOL
FloorFred är även stolt leverantör till flera yogastudios i Sverige och runtom i Norden.

VÄNTRUM / OFFENTLIG MILJÖ?
Jobbar du i en offentlig miljö där det finns lekrum, väntrum? Oavsett anledning som gör att du sitter mkt på golvet är FloorFred den ergonomiska golvstolen för dig. Ett ryggstöd som avlastar ländrygg och gör att du får bättre hållning.

CUSTOM MADE
Vi gör skräddarsydda kollektioner utifrån behov, med egen logga om så önskas. Mjuk sammet för meditation eller avtorkningsbart konstläder för din förskola? Kontakta oss så tar vi fram ett förslag utifrån ditt behov!

(På bilden ser du vår skräddarsydda yoga-kollektion i den mjukaste rosa sammet, framtagen i samarbete med Yogamana. Säljs i deras egna webbshop https://yogamana.se)

×