FÖRSKOLA
FloorFred är den ergonomiska golvstolen för dig som förskolepedagog. 
Idag är vi stolt leverantör till många förskolor runtom i Sverige. Som förskolepedagog spenderar man en hel del tid på golvet, varje dag. Samlingar, sångstunder, pyssel och lek. Med FloorFred vill vi inspirera till att sitta tillsammans längre stunder på golvet, utan att bli trött eller få ont i ryggen. 
Våra tyger är av högsta kvalité i återvunnen ull, slittålig och lätt att rengöra.
På faktura är priset 2499:- exkl moms. Mängdrabatt kan erbjudas, maila oss för offert.
Vi är anslutna till e-faktura och vad som är standard enligt PEPPOL BIS Billing 3.

MEDITATIONSSTOL ELLER YOGASTOL
FloorFred är även stolt leverantör till flera yogastudios i Sverige och Norden.
Tillsammans med Yogastudion Yogamana har vi tagit fram en kollektion i mjuk sammet. Här erbjuds sedan 2010 ett helhetskoncept inom lugna terapeutiska yogaformer, terapi, föreläsningar och workshops. Du sitter bekvämt på golvet i en FloorFred.

VÄNTRUM / OFFENTLIG MILJÖ?
Jobbar du i en offentlig miljö där det finns lekrum, väntrum? Där ett ryggstöd skulle underlätta? 

Oavsett anledning som gör att du sitter mkt på golvet är FloorFred den ergonomiska golvstolen för dig. Ett ryggstöd som avlastar ländrygg och gör att du får bättre hållning.

CUSTOM MADE
Vi gör skräddarsydda kollektioner utifrån behov, med egen logga om så önskas. Mjuk sammet för meditation eller avtorkningsbart konstläder för din förskola? Kontakta oss så tar vi fram ett förslag utifrån ditt behov!

(På bilden ser du vår skräddarsydda yoga-kollektion i den mjukaste rosa sammet, framtagen i samarbete med Yogamana. Säljs i deras egna webbshop https://yogamana.se)